Geluidsverbetering in werkruimtes

De akoestiek op kantoren en andere werkruimtes is bepalend voor de werksfeer en productiviteit. Een goede geluidsbeheersing is daarbij onmisbaar. Maar ook de akoestiek in een kamer is een doorslaggevende factor. Masters of SIGN heeft akoestische panelen met geluidsabsorberende eigenschappen en een hoge akoestische waarde. Het geluid wordt daardoor opgevangen en medewerkers zullen in alle rust kunnen werken.

Rust en stilte bevordert de werksfeer
In een drukke, galmende ruimte kan vrijwel niemand prettig werken. Masters of SIGN heeft akoestische panelen welke de akoestiek op een kantoor of andere werkplek kan verbeteren. Geluidsverbetering in een werkruimte doet wonderen voor de productiviteit. Wij hebben verschillende soorten akoestische panelen en bekleding voor plafonds. Afhankelijk van het doel van de ruimte wordt bepaald welk type gebruikt gaat worden. De ideale akoestische waarde is in elke kamer anders. Masters of SIGN is jouw partner voor het creëren van de perfecte werksfeer.

Creëer sfeer dankzij geprinte materialen
Het plaatsen van wanden om de geluidskwaliteit te verbeteren is de ideale gelegenheid om een werkruimte sfeervol in te richten. Masters of SIGN kan vrijwel alles op de akoestische panelen of panelen printen. Je kunt je kantoor bijvoorbeeld voorzien van een rustgevende of juist hippe wand. Het is uiteraard ook mogelijk om de geluidsverbetering in een werkruimte te combineren met reclamemateriaal. Met je bedrijfsnaam of logo op de wand kom je professioneler over en werk je meteen aan je naamsbekendheid.

Je kunt rekenen op de beste service
Masters of SIGN is servicegericht. Wij spreken de mogelijkheden altijd eerst met onze klanten door. Bij grote projecten doen we dat persoonlijk met een afspraak. Als het om een kleine opdracht gaat, doen we dit vaak via de e-mail. De montagetijd varieert tussen één werkdag en meerdere weken, afhankelijk van de omvang van een project. We leveren alles schoon en klaar voor gebruik op. Bovendien gaan we pas weg als jij helemaal tevreden bent!

CONTACT

  

Simon Stevinstraat 16i
3291 CA Strijen (NL)

085 - 488 54 69
info@mastersofsign.nl

IBAN: NL53 RABO 0300725485
BIC: RABONL2U

KvK nr. 64105172
BTW nr. NL 8555 24 339 B01

STEL EEN VRAAG

Versturen

Copyright © 2020 Masters of SIGN B.V. All rights reserved.